Zoeken

Succesvolle Infra Open Dagen

Een kijkje achter de bouwhekken

Op 4 en 5 oktober opende KWS samen met de andere VolkerWessels Infrastructuur werkmaatschappijen haar deuren voor een geslaagde editie van de Infra Open Dagen. Tijdens deze twee dagen kregen studenten, scholieren, familie en andere geïnteresseerden een unieke kans om een kijkje te nemen achter de bouwhekken van de infrastructuur.

OPen Dagen 6

Breed scala aan activiteiten en demonstraties
Alle werkmaatschappijen van VolkerWessels Infrastructuur waren vertegenwoordigd, wat zorgde voor een breed scala aan activiteiten en demonstraties. In totaal mochten we maar liefst 1100 bezoekers verwelkomen.

Bezoekers konden genieten van indrukwekkende demonstraties, deelnemen aan interactieve workshops en zelf de handen uit de mouwen steken. Zo konden ze onder andere aan de slag in een graafmachine, de hoogte in met een heistelling en racen in een Formule 1-simulator.

 

Bezoekers konden genieten van indrukwekkende demonstraties, deelnemen aan interactieve workshops en zelf de handen uit de mouwen steken.

Interactieve ervaringen 
De Open Dagen vonden plaats op het terrein aan de Donker Duyvisweg in Dordrecht. Hier konden bezoekers niet alleen de grote machines van dichtbij bekijken, maar ook in gesprek gaan met collega’s over de dagelijkse werkzaamheden, stagemogelijkheden en carrièremogelijkheden. De pendelbussen tussen station Dordrecht en het evenemententerrein zorgden voor een gemakkelijke en kosteloze toegang voor alle bezoekers.

De Open Dagen waren een groot succes en boden een inspirerende en leerzame ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van infrastructuur en bouw. We kijken nu al uit naar de volgende editie